Wat mooi om te zien dat de kinderen op zo’n natuurlijke manier samenwerken. Ik vind het prachtig hoe alle kunstenaars zich zo betrokken inzetten bij de leerlingen en de les

- Burgemeester Krikke van Den Haag

Beesten Bewegen in Beelden

De leerlingen van de Shri Vishnu en de M.M. Boldingh Nutsschool maakten in 2019 niet alleen fantastische kostuums, maar gaven daar ook nog eens een performance mee in het Korzo theater. Helemaal ingeleefd in hun rol, kwamen hun vreemde beesten zo tot leven. 
Burgermeester Krikke van Den Haag, bezocht tijdens dit project één van de lessen en sprak vol lof over het project en alle creaties. De wethouder van Cultuur, Robert van Asten, opende de performance in Korzo.

Ik denk dat het heel belangrijk is dat kinderen van jongs af aan leren zien dat de wereld veel groter is dan alleen hun eigen familie, hun eigen huiskamer en eigen school en dat projecten als Art-S-Cool en De Haagse Dierentuin er aan bijdragen dat kinderen elkaar ook echt ontmoeten. En wat is er nou leuker dan met iemand die je nog niet kende, iets te maken waarvan je nog niet wist dat het bestond! En die energie, die zit hier heel erg in.

- Burgemeester Krikke van Den Haag